Hai...

Anda Seorang Kaki Shopping Online?

Mahukan penjimatan pada setiap transaksi online?

ADALAH PERCUMA UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI  #SMARTSAVER!
DAN APA YANG MENARIK UNTUK MENDAFTAR IALAH ANDA DAPAT MENIKMATI REBAT CASH POINT DAN MENGUMPUL MATA GANJARAN SETIAP KALI TRANSAKSI ONLINE ! JADI, KENAPA TUNGGU?

  • Cash Point adalah nilai ganjaran rebat di dalam MyKad yang boleh ditukar dalam nilai 1Cash Point(CP) = RM1 
  • Bermula 2016, semua pengguna ONLINE  juga dengan juga boleh menjana rebat Cash Point pada lebih 80 Platform E-Commerce terkemuka seperti LAZADA, ZALORA, Agoda, Booking.com dan AirAsia (Visit : www.smartsaver.my)
  • Program ini diberi nama “MyKad Smart Shopper, MSS”.
  • MSS adalah satu program yang selamat digunakan dan diiktiraf sebagai MSC Status company (http://www.mscmalaysia.my/content/mykad-smart-shopper-programme)
  • Bermula Jun 2017, rebat cash point boleh digunakan untuk menebus voucher Mydin bernilai RM5, RM10 dan RM50 yang mengambil bahagian.

  • Semua ini adalah PERCUMA !!! Jom daftar hari ini !!!

INGIN MENDAPATKAN GAMBARAN YANG LEBIH BAIK MENGENAI BAGAIMANA PROGRAM KAMI DAPAT MEMBERI MANFAAT KEPADA ANDA? LIHAT VIDEO PROMOSI KAMI DI BAWAH UNTUK MEMAHAMI LEBIH LANJUT! PERCAYALAH, ANDA TIDAK MAHU KETINGGALAN!

JADI SEKARANG ANDA BERMINAT MENJADI AHLI? MUDAH, CUMA KLIK PADA BUTANG DAN ISI BORANG!

Jika ada sebarang soalan atau pertanyaan boleh hubungi kami atau tekan butang Whatsapp di bawah. Pihak kami akan respon seberapa segera.

nazreen

 En. Nazreen Hashim

013 – 408 6427

Jana pendapatan tambahan melalui kolabrasi syarikat gergasi

Diperlukan 20 Usahawan Baru kini dibuka

#SeparuhMasa #SepenuhMasa

Tawaran ini terbuka hanya kepada warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas sahaja. Terbuka juga untuk Separuh Masa sebagai penjanaan pendapatan sampingan secara pasif dan berterusan. Jika berminat boleh hubungi kami atau tekan butang Whatsapp di bawah. Pihak kami akan respon seberapa segera.

Peluang ini adalah sangat terhad. Terima kasih.