SmartSaver – Shopping Dapat Rebat & Mata Ganjaran

Lebih Jimat, Poket Selamat

SmartSaver – Shopping Dapat Rebat & Mata Ganjaran

18/07/2017 Jimat Belanja OFFLINE ONLINE Uncategorized 0

Assalamualaikum dan hai,

Selalu tak membeli-belah di Lazada, Zalora, Hotels.com, Agoda, Groupon, Air Asia dan macam-macam lagi? Sekarang ni semua di hujung jari, shopping pun online je kan. Tapi nak lagi best, bila kita shopping, kita plak yang dapat rebat Cash Point dan Mata Ganjaran. Rebat Cash Point ni umpama duit yang boleh ditebus balik tau. Biasanya kalau tempat lain dapat mata ganjaran saja-kan. Nak tau caranya?

Jom, daftar dengan SmartSaver.My . Selesai daftar, klik SINI untuk terus ke laman SmartSaver. SmartSaver ni dia link dengan banyak shopping store yang kita selalu membeli-belah tu. Kalau tak daftar dengan SmartSaver.MY pun, kita shopping je juga dekat website tu kan. Lebih baik guna SmartSaver.My, atleast dapat rebatrebat Cash Point dan Mata Ganjaran. Yang bestnya daftar percuma, tak perlu bayar apa-apa. Serius tak tipu.

Cara dia senang je. Klik link SmartSaver.MY ni. Lepas tu daftar. Dah siap daftar boleh klik mana-mana online store dari web SmartSaver ni, dia akan redirect ke online store dan shopping je macam biasa.

Lengkapkan butiran dan klik Submit

 

Cara Log Masuk ke Laman SmartSaver

Cara Semak Rebat Cash Point SmartSaver

Tengok tu, setakat ni dah dapat RM119.62 dengan shopping melalui SmartSaver.My. Memang selalu pun beli barang kat lazada, booking hotel kat Agoda, booking tiket flight guna AirAsiaGo, shopping baju kat Zalora dan macam-macam la. Tapi yang lagi seronok, bila dapat balik sikit rebat cashpoint berbanding sebelum ni shopping tapi tak dapat apa-apa. Tak dapat banyak pun, dapat sikit pun ok kan. Beli kat lazada tu dah memang selalu dapat diskaun, pastu dapat plak lagi rebat cashpoint. Macam double diskaun. Mestilah seronokkan berbelanja dalam masa sama kita menabung.

Transaksi Online Saya di SmartSaver.My

Cara Semak Rebat CashPoint dan Reward Point melalui Apps MSS DISCOVER. Download percuma je.

Lihat jumlah Cash Point dan Reward Point Saya

Mesti tak tahukan rebat cashpoint tu boleh buat apa? Kita boleh buat macam-macam guna rebat dalam tu.

Pertama, boleh redeem baucar Mydin, pergi je kaunter khidmat pelanggan tunjuk je mykad kita je kat abang atau akak kat kaunter tu. (Info klik sini). Tak sangka boleh guna kat Mydin Malaysia. Dah la kerap ke Mydin sebelum ni.

Kedua, boleh beli barangan atau servis online di Bear In Bag. Platform ni macam Lazada, topup ada, pakaian ada, handphone dan macam-macam ada. Bila dah kering hujung bulan boleh la topup free guna rebat tunai kita tu.

Ketiga, boleh tebus kat merchant-merchant yang sertai program ni di seluruh negara (Info klik sini). So, hanya tunjuk mykad kita je masa bayar. Tak perlu keluar cash pun. Kalau keluar cash pun tak rugi sebab masih boleh dapat rebat Cash Point dan Reward Point. Serius berbaloi-baloi guna platform SmartSaver.My tak guna cash pun berbelanja. Jimat duit poket kita. Reward Point tu bole redeem hadiah, boleh tengok kat Apps MSS DISCOVER. Ramai lagi tak tahu sebenarnya.

Outlet Mydin yang mengambil bahagian

Laman E-Commerce Bear In Bag

Senarai Merchant yang Terlibat

Itupun dah banyak dah shopping online beli barang kat lazada, bila dapat tahu SmartSaver.My offer rebat tunai macam ni rasa teruja pula. Yelakan rebat tunai tu boleh guna macam-macam. Lepas ni, nak cari apa-apa mesti pergi SmartSaver.My dulu.

Nota kaki: Kalau berminat nak jadi usahawan dalam program ni boleh terus whatsapp admin. Boleh la buat side income duit tepi sambil-sambil bayar komitmen bulanan. Ajar pada kawan-kawan dan saudara mara kita, siapa tak suka benda PERCUMA-kan? Sangat mudah!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *